UncategorizedGustă plăcerile timpului liber. Descoperă o bere artizanală de calitate, împreună cu prietenii tăi!

17/06/2021by admin0
https://threehappybrewers.ro/wp-content/uploads/2021/06/three-happy-brewers-friends-beer.jpg

Toată lumea cunoaște băutura care atrage cei mai mulți oameni la ieșiri în oraș. Vorbim bineînțeles despre bere. Berea este liantul care aduce voie bună și îndeamnă la conversații spumoase despre subiecte diverse. Uneori berea însăși poate fi protagonista conversațiilor la o terasă, mai ales atunci când oferă gusturi unice și inedite. Fă cunoștință cu berea artizanală!

 

Descoperă gusturile unei băuturi cu personalitate, fabricată cu pasiune și meșteșug! Gustă din aromele sale caracteristice și împărtășește cu prietenii părerea ta. The Three Happy Brewers îți oferă o paletă diversificată de sortimente de bere artizanală fabricată în România. Delectează-ți papilele cu gusturi și arome unice și potolește-ți setea la ceas de vară!

 

Fă cunoștință cu sortimente de bere artizanală cu personalități diferite!

 

În general marii producătorii de bere creează câteva sortimente standard, și după părerea noastră, un pic lipsite de personalitate. Acest lucru se întâmplă pentru că aceștia trebuie să producă repede și în cantități industriale. În schimb, berea artizanală este fabricată în micro-berării, acolo unde ideile, iscusința și creativitatea stau mai mult timp la dospit. Rezultatul? Crearea unor sortimente de bere inedite, cu personalitate, destinate a fi savurate și descoperite pe îndelete.

 

Noi, cei de la The Three Happy Brewers îți oferim tipuri de bere craft create cu pasiune după rețete descoperite în urma călătoriilor noastre de cunoaștere în jurul lumii. Fă cunoștință cu adevărate stiluri de bere, consacrate pe plan mondial, dar mai puțin cunoscute la noi. Iată care sunt sortimentele oferite pentru a fi descoperite de tine:

 

  • Australian Pale Ale
  • West Coast IPA
  • Bohemian Lager
  • Belgian Enkel
  • Robust Porter

 

Îți împărtășim câteva detalii despre fiecare sortiment, însă ne dorim ca tu să descoperi caracteristicile fiecăreia. Dacă îți plac fructele exotice, poți încerca de exemplu o Australian Pale Ale. Hameiul sau malțul, ingredientele de bază ale berii pot fi recunoscute în sortimente cu origini pe coasta de vest americană, sau în sortimentul de bere Enkel belgiană. Îți potolești repede setea cu un lager rece și poți experimenta robustețea și aromele tari ale unui porter.

 

Întâmpină-ți prietenii cu un pahar de bere artizanală fabricată cu pasiune!

 

Berea artizanală are imprimată în ADN-ul său iscusința și pasiunea berarilor ce au creat gusturi și arome cu personalitate. Sortimentele de bere oferite de noi sunt fabricate din ingrediente naturale, atent selecționate, după rețete populare, dar conțin și ceva din creativitatea și personalitatea noastră. Berea artizanală este și o invitație la a descoperi experiențele gustative unice ale berilor create cu răbdare și meșteșug.

 

Împreună cu prietenii tăi și cu un pahar cu bere artizanală bună puteți forma o nouă cultură a timpului liber. Profită de vremea caldă și însorită pentru a povesti vrute și nevrute, care aduc voie bună. Alături de un pahar de bere artizanală ce-ți trezește simțurile, poți depăna amintiri, afla lucruri noi și privi încrezător spre viitor. Descoperă și tu gusturile specifice ale sortimentelor de bere craft oferite de The Three Happy Brewers! Spune-ne care îți place cel mai mult!

LASA UN RASPUNS

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *