Magazin bere artizanala online

O bere artizanala formeaza o lume de sortimente diferite, cu gusturi individualizate, create dupa metode specifice. Am adus in Romania gusturile de bere craft pe care le-am experimentat in calatoriile noastre prin intreaga lume. Iti oferim acum experienta de a descoperi unele dintre cele mai consacrate tipuri de beri, create dupa metode traditionale.

Pentru a intelege mai bine ce este berea artizanala, am creat un magazin de bere ce iti propune sortimente pe care le-am experimentat si cu care atragem in cercul nostru un numar tot mai mare de pasionati. Tipurile de bere intalnite in calatoriile noastre, au fost transpuse cu pasiune in realitate la Bucuresti, adaugandu-li-se specificul local. Ramane sa savurezi cu prietenii ceea ce am creat pentru tine si sa adaugi experientele proprii.

Daca vrei sa experimentezi gusturi unice, poti sa comanzi simplu si rapid folosind magazinul nostru online. Alege dintre sortimentele noastre autentice, alatura-te comunitatii noastre si descopera placerea simpla oferita de o bere buna. Daca doresti mai multe detalii despre oferta noastra, preferi sa comanzi telefonic sau cu ajutorul formularului de contact, asteptam un semn de la tine.

Te invitam sa descoperi oferta noastra de bere artizanala romaneasca fabricata cu drag si spor in Bucuresti. Poti alege bere IPA (unde predomina personalitatea hameiului), Pale Ale (cu gust sec si fructat, usor amarui), Enkel (unde predomina gustul de malt), Robust Porter (o bere neagra puternica, nepasteurizata si nefiltrata) sau Bohemian Lager (cu gust amarui placut si revigorant)

Vezi coșul „Bohemian Lager” a fost adăugat în coș.

Afișez toate cele 6 rezultate