UncategorizedBucură-te de ultimele zile de vacanță savurând o bere rece Three Happy Brewers!

25/08/2021by admin0
https://threehappybrewers.ro/wp-content/uploads/2021/08/bere-craft-bucuresti.jpg

Încă ne mai rămâne timp suficient pentru a profita de zilele toride de vară și de a ne bucura împreună cu prietenii de acest sezon. Nu este timpul pierdut pentru a ne răcori cu o bere rece, numai bună să ne potolească setea. Iar dacă această bere rece este una artizanală, atunci ai rețeta ideală pentru ca satisfacția degustării să fie completă.

 

Mulțumită sortimentelor oferite de Three Happy Brewers poți începe o călătorie gustativă în lumea plină de culoare și arome a unei beri fabricate cu pasiune și iscusință. Descoperi astfel gusturi inedite, arome noi, care își fac simțită prezența cu delicatețe, completate de o senzație răcoritoare și satisfăcătoare ideală pentru a contracara temperaturile ridicate de afară.

 

Descoperă aromele unice ale unor sortimente de bere artizanală cu origini cosmopolite!

 

Fiecare sortiment de bere craft are o poveste de spus, prin intermediul combinației specifice de ingrediente și a modului de fermentare. Aceste tipuri de beri vorbesc despre priceperea și pasiunea berarilor, dar și despre specificul local. Three Happy Brewers te invită să descoperi în gustul răcoritor al berii artizanale aromele unice înscrise în rețete cu specific local, culese în urma unei călătorii în jurul lumii.

 

Poți testa singur, sau împreună cu prietenii sortimente inedite, unele mai cunoscute, altele mai noi pe piața din țară, dar fiecare având personalitatea sa distinctă. Poți alege între:

 

  • Australian Pale Ale
  • West-Coast IPA
  • Belgian Enkel
  • Bohemian Lager
  • Robust Porter

 

Sortimentele se disting atât prin culoare, dar mai ales prin aroma pe care o lasă după degustare. Fiecare are o amprentă gustativă unică, unele sortimente sunt mai suave, și se pot bea dintr-un foc, mai ales atunci când te testează setea. Alte sortimente au un gust mai îndrăzneț, cu arome specifice, ce invită la o degustare pe îndelete.  Te invităm să le încerci pe toate, să te familiarizezi și să le cunoști caracteristicile care le fac distincte. Vezi care este preferata ta!

 

În acest fel, parcă și căldura insistentă a verii poate fi îmblânzită, atunci când îți potolești setea cu o bere artizanală de calitate. Accesează pagina noastră de magazin bere artizanală online și comandă sortimente de bere care invită să fie descoperite și discutate alături de prieteni.

LASA UN RASPUNS

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *