UncategorizedBucură-te de începutul verii și savurează sortimentele noastre de bere craft!

26/05/2021by admin0
https://threehappybrewers.ro/wp-content/uploads/2021/05/three-happy-brewers-friends.jpg

Se apropie vara iar vremea frumoasă ne invită deja la ieșiri în oraș, distracție și întâlniri cu prietenii. Iar o discuție bună, merge cu o bere bună! Descoperă și tu noile arome oferite de berarii noștri și delectează-ți prietenii cu sortimente inedite de bere artizanală, fabricate cu pasiune și meșteșug.

Noi, cei de la The Three Happy Brewers dorim să împărtășim cu tine experiențele noastre adunate  în călătoriile de-a lungul și de-a latul lumii. Am cules rețete de bere artizanală din diferite colțuri ale globului și le-am reinterpretat în stilul nostru. Ne-am stabilit cartierul general în București, oraș cu tradiție în ieșirile la terasă la o halbă de potolit setea. Haideți să întâmpinăm vara cum se cuvine, cu o bere artizanală românească încărcată de gust și amiciție!

Descoperă aromele inedite ale berilor noastre artizanale!

Există o mulțime de sortimente de bere artizanală. Fiecare loc unde se fabrică are tradiția și ingredientele sale specifice. Noi credem că am reușit să cream o combinație armonioasă între tradiția fabricării berii autentice și ingredientele locale. Berea artizanală oferă în primul rând plăcerea de a descoperi gusturi noi și arome inedite.

Spre bucuria tuturor consumatorilor de bere din România, The Three Happy Brewers oferă o paletă de gusturi specifice, oferite într-o gamă unică de sortimente. Iată care sunt aromele cu care te poți delecta, sau cu care îi poți delecta pe prietenii tăi:

  • Australian Pale Ale
  • West-Coast IPA
  • Belgian Enkel
  • Bohemian Lager
  • Robust Porter

Fiecare sortiment are o istorie unică și un gust aparte. Fiecare tip de bere artizanală oferită de noi are personalitatea sa marcată printr-un gust specific și autentic. De la aromele de fructe tropicale oferite de berea Australian Pale Ale, sau gustul proaspăt ce potolește oricând setea verii al unui Bohemian Lager, până la gustul de malț prăjit și aromă de cafea al unui Robust Porter, papilele tale vor face cunoștință cu sortimente inedite și memorabile.

Întâmpină vara împreună cu prietenii, cu bere și voie bună!

Poate nicio băutură nu adună laolaltă oamenii precum o face berea. Întotdeauna va fi ceva de povestit, ceva de descoperit, alături de prieteni și de o bere craft savuroasă. La Three Happy Brewers am regândit sortimente cu tradiție pentru a le face cunoscute unui public dornic de gusturi noi și de experiențe inedite.

Berile noastre artizanale folosesc ingrediente naturale, atent selecționate, cum sunt cele consacrate – malțul, hameiul, drojdii speciale și arome naturale. Cu meșteșug și creativitate am experimentat formule noi, ce au dat naștere la gusturi noi, numai bune de consumat în sezonul estival. Facem beri artizanale de care lumea să vorbească; bineînțeles, la o bere.

Fă cunoștință cu berile noastre și spune-ne care-ți place cel mai mult! Comandă de pe site-ul nostru sortimentele de bere artizanală pregătite cu măiestrie de berari pasionați! Împarte experiența cu prietenii și bucură-te de începutul verii așa cum se cuvine!

LASA UN RASPUNS

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *